Vos Bandenservice Montfoort, voor banden van klein tot groot

Personenwagen banden

Goede personenwagenbanden, zijn van levensbelang. Bij een personenwagenband gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte personenwagenbanden.

Welke personenwagenband het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw personenwagenband. Het verschil tussen de ene en de andere personenwagenband is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.

Vos Bandenservice  heeft een zeer breed assortiment in personenwagenbanden voor personenwagens. We hebben alle bekende merken in huis zoals Vredestein en Continental. Daarnaast hebben wij ook ons eigen huismerk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bij ons kunt u uw personenwagenbanden op een vakkundige wijze laten controleren op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde personenwagenbanden en wielen of een perfecte uitlijning.